Serviciile oferite de Mont-blanc

SERVICII ON-SITE

CONSULTANȚĂ, PROIECTARE, DISTRIBUTIE SI SUPORT TEHNIC

Mont Blanc – uimeste!
 Fondata în 1992, Mont Blanc a reusit ca prin calitatea serviciilor, preturile si discount-urilor oferite, sa surclaseze competitorii din Romania in materie de produse pneumatice si nu numai. Intampinand cererea mare de produse industriale din tara cu oferte ce au in componenta lor produse de la firme precum AZPneumatica, ASCO Joucomatic, Vuototecnica, Fiac, AVM Automation, , Mont Blanc garanteaza succesul investitiilor in serviciile oferite.

Misiunea noastra – clientul multumit!
 Cu o misiune ce pune pe prim loc clientul, gasirea celor mai bune solutii pentru acestia reprezinta o prioritate. Ne definesc adaptabilitatea, perfectionismul si puterea de a cauta si gasi solutii. Acestea, combinate cu entuziasmul si tenacitatea tinerei echipe din Mont Blanc nu pot impune decat un singur curs – unul ascendent.

Diversitatea – un raspuns afirmativ catre toti potentialii clienti
 Mont Blanc numara peste 8000 de produse industriale, pe care le poate pune la dispotiie in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret, produse la care poate oferi si consultanta tehnica. Reprezentant principal in Romania al unor firme europene cu prestanta si longevitate pe pietele internationale, Mont Blanc promoveaza profesionalismul si seriozitatea.

Inovatia – prioritatea noastra
 Mereu in pas cu cerintele clientilor care activeaza in domeniu, Mont Blanc este mereu pregatita pentru a onora comenzi dintre cele mai diverse. Studiile de piata realizate periodic ne ajuta sa ne imbogatim linia de produse oferite, pe site-ul nostru putand vedea o prezentare succinta a acestora, precum si a firmelor care le produc.

Ambitia noastra – abilitatea de a oferi cele mai bune servicii posibile raportate la pret-calitate
 Cu cea mai buna oferta de pe piata interna, promptitudinea livrarii comenzilor, seriozitatea si deschiderea catre nou, am reusit in acesti ani sa realizam parteneriate cu furnizori europeni certificati si recunoscuti la nivel mondial si sa ne dublam astfel numarul clientilor. Privind mereu spre viitor, dar bazandu-ne pe experienta castigata, putem sa va oferim o alternativa viabila la cerintele dumneavoasta!

            Contactati-ne si impreuna vom gasi cea mai buna solutie!

  

                         www.asconumatics.ro                   


                       Reprezentant oficial in Romania ASCO JOUCOMATIC NUMATICS                                                                     

Servicii

Asiguram:

          - CONSULTANTA SI SUPORT TEHNIC 

          - DISTRIBUTIE DE COMPONENTE SI ECHIPAMENTE INDUSTRIALE

          - PROIECTARE, MODERNIZARE SI EXECUTIE ECHIPAMENTE INDUSTRIALE

          - MENTENANTA

Suport clienti