ASCO - Electoventil proportional 22mm


 
Postat pe 2016-04-18


Mini electroventilul ASCO ofera o izolare intre operator si fluid, prevenind contaminarea sau alterarea proprietatilor chimice a fluidului.

Emerson a prezentat o electrovalva ASCO, ideala pentru aplicatii nalaicite si medicale. Noul design al electroventilului prioritizeaza separarea dintre fluid si operator. Combina acest lucru cu un control proportional al debitului extrem de precis, proprietate ce caracterizeaza produsele asco, cu o multitudine de posibilitati de aplicare.  

Tehnologia este una dintre cele mai sigure si fiabile solutii de pe poata pentru realizarea si izolarea fluidului. Nu numai ca reduce la minimum transferul de caldura catre exterior datorita frecarii particulelor din fluid dar si ofera o rezistenta marita cand este folosita in medii dure.

Noua valva proportionala are corpul dintr-un material dur, care poate rezista chiar si la cele mai agresive medii, crescand in mod considerabil durata sa de viata si asigurand o functionare sigura si precisa in orice moment.

Aceasta functioneaza intr-un interval de presiune de la 0 la 4,5bar i gama de terperatura de la 5°C pana la +50°C.

Aceasta valva proportionala completeaza gama completa EMERSON  de solutii ASCO pentru industrie.

Pentru a solicita o oferta de pret va rugam sa ne contactati.

Va multumim.
Echipa MONT BLANC
 

Noua gama de preparare aer ASCO NUMATICSVa prezentam noua Seria ASCO Numatics 652 pentru preparare aer competitiva si versatila

Citeste mai mult

Racorduri 1160PSI (80bar)Racorduri seria MP pentru aplicatii de lubrifiere

Citeste mai mult

ASCO - Electoventil proportional 22mmASCO - Electoventil proportional 22mm destinat utilizarii in aplicatii medicale

Citeste mai mult
Suport clienti